Waluta:
TEL. 77 453 12 52

Nie masz produktów w koszyku.

intelio

ROBOT KOHERSEN 8001 - Mycook

ROBOT KOHERSEN 8001 - Mycook

Towar w magazynie u dostawcy
3 499,00 zł
Producent: Taurus
Czas realizacji: 2 dni
Kod EAN: 8414234230591

Urządzenie KOHERSEN 8001 zostało stworzone i wyprodukowane przez hiszpański koncern TAURUS, który posiada 40–letnie doświadczenie w projektowaniu urządzeń AGD.


Najwyższą jakość sprzętu osiągnięto dzięki zastosowaniu nowoczesnych technologii. 


Robot kuchenny Kohersen, dzięki któremu można ugotować dania najwyższej jakości dla siebie oraz dla swoich najbliższych. Robot Kohersen wprowadza w świat zdrowych, smacznych i wykwintnych potraw, które bez wysiłku można samodzielnie przygotować w domowej kuchni.


Kohersen podgrzewa za pomocą nowoczesnego systemu indukcji. Zbudowany jest ze szlachetnej stali chirurgicznej, co oznacza, że jest trwały, a podczas gotowania nie przenosi zapachów i nie przypala się. Posiada samoostrzące się noże oraz funkcję samoczyszczenia.


 

Recenzje klientów

EKSTRA! Review by KucharkaP
Jak dla mnie najlepszy sprzęt do każdej kuchni! super funkcje i jakosć w dobrej cenie. Polecam! (Dodano 26.04.2017)
ok Review by Mira
ja dzięki niemu mam codziennie zupki warzywne i warzywa na parze na obiad. kupilam bo chcę zrzucić parę kilo i wybieram tylko dietetyczne przepisy. dzięki niemu moja dieta nie jest karą a nagrodą! (Dodano 24.01.2017)
Super!! Review by Bożenka
Jak dla mnie idealna cena jak za taką wysoką jakość i wielofunkcyjność! Sprawdza się doskonale! Polecam!!! (Dodano 24.01.2017)
Naajs Review by Karczoszek
Bardzo pomógł mi urozmaicić moją kuchnie i przejść na zdrowsze rzeczy!:) (Dodano 15.01.2017)
na 5 Review by Irmina
jest naprawdę swietny. tyle pysznych rzeczy można na nim zrobić - ciasto wyrobić, musy owocowe, przeciery warzywne, soczki dl zdrowotności i gotowanie na parze dla liczących kalorie. dla mnie mega sprawa (Dodano 13.01.2017)
jakość Review by Sandra85
bardzo intuicyjny, material porządny nie jak chinski plastik, mixer bardzo mocny dla mnie piątka (Dodano 26.12.2016)
polecam! Review by Walentowicz
Robot drogi, nie da się ukryć, ale wart tej ceny. Jeden sprzet a multum funkcji. Ja bardzo sobie chwalę i polecam! (Dodano 23.10.2016)
SUPER Review by Zośka
Jestem zachwycona. Za taką cenę mam nie tylko bardzo wysoką jakość materiałów i wykonania ale też multum funkcji i łatwość obsługi. Polecam (Dodano 23.10.2016)
fajny!!!! Review by Kameleo
Cena mocna ale zdecydowanie wart tej ceny! Mocny szybki i wytrzymały (Dodano 21.10.2016)
Warto Review by Maczek
Jesli lubicie gotować to super warto to urzadznie mieć, wszytko działa sprawnie jest dobrej jakości (Dodano 14.10.2016)
5 Review by pz
bardzo polecam rewelacyjnie spisuje się w kuchni. nie trzeba zastanawiać sie godzinami "co na obiad" jest ksiazka kucharska która wszystko podpowie a na dodatek zrobi to na tyle skutecznie, ze danie na 100% wyjdzie jeśli rzetelnie podejdziemy do sprawy, a nie jak to bywa z przepisami z internetu ;p (Dodano 13.10.2016)
Super!!! Review by Sylwia
Super sprzęt! Teraz w kuchni bez najmniejszego problemu zrobię dosłownie wszystko! Nie potrzebuję już 10 różnych urządzeń bo mam jedno, bardzo poręczne i wygodne (Dodano 13.10.2016)
na 5 Review by ola
niczego mu nie brakuje do tego by ugotować każdy rodzaj posiłku. myślałam że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. a tu się okazuje że kohersen jest do wszystkiego. bardzo mnie cieszy mój wybór :))) (Dodano 11.10.2016)

Napisz własną recenzję

Oceniasz: ROBOT KOHERSEN 8001 - Mycook

Jak oceniasz ten produkt? *

  1 gwiazdka 2 gwiazdki 3 gwiazdki 4 gwiazdki 5 gwiazdek
Jakość
Cena
Użyteczność

Wycena na życzenie

  • Uwaga: Proszę podać jak najwięcej szczegółów i odpowiednie opcje o produkcie, aby pomóc nam dopasować wycenę do prośby o dokładną cenę.

* wymagane pola

  Ładuję...
W celu zapewnienia prawidłowego działania naszego serwisu i umożliwienia Państwu komfortowego korzystania z naszych usług używamy plików cookies.
Kontynuując wizytę na tej stronie wyrażają Państwo zgodę na naszą politykę dotyczącą używania plików cookies. Zobacz więcej